Jälleenmyyjäksi

Selvää säästöä käsidesillä – automaatit julkisiin tiloihin jälleenmyyjille

Punch Kuva

Ryhtymällä Punch-käsidesituotteiden jälleenmyyjäksi saat oman automaattiannostelijan toimipisteeseesi huipputarjouksella. Voit siis käytännössä kuolettaa käsidesiautomaatin kulut ja lisätä myyntiä ottamalla oheismyyntiin helposti myytävät pienet käsidesit tiskille tai kassan lähettyville. Jälleenmyyjien aloituspaketit alk. vain 133€ +alv

Punchsuomi Www Jalleenmyyja Putelit

Punch-jälleenmyyjille huipputarjous

Vuosi 2020 on tuonut monen yrityksen ja yrittäjän arkeen uusi haasteita. Siksi me Punchilla pyrimmekin helpottamaan Teidän arkeanne ja tarjoamme Avaimet käteen -ratkaisulla markkinoiden parhaat käsidesit jälleenmyyntiin sekä kosketusvapaat automaattiannostelijat toimipisteisiin, jonka avulla voit tarjota asiakkaalle turvallisen, laadukkaan ja hyväntuoksuisen desinfiointiaineen, joka jättää käsiin miellyttävän tunteen.

Olemme rakentaneet kysytyimmistä tuotteistamme edullisen jälleenmyyjän aloituspaketin alk. 133 € + alv, jolle tarjoamme reilun kolmen kuukauden maksuajan.

Aloituspaketti sisältää:

 • 12x50ml suihkepullo
 • 12x50ml suihkepullo, menthol
 • 12x100ml suihkepullo
 • 12x100ml suihkepullo, menthol

Ottaessanne Punchin kuluttajatuotteet myyntiin saatte aloitustarjouksena yritykseenne laadukkaan Punch-automaattiannostelijan. Automaattiannostelijan käyttöönotto ilman aloitusmaksua korottomalla 10 € + alv kuukausimaksulla (sopimus 21 kk). Tämä tarjous koskee vain jälleenmyyjiksi ryhtyviä yrityksiä. 

Ota yhteyttä:

Jari Fyhr
Myyntijohtaja
+358 10 271 3904
jari.fyhr@totalsec.fi

Olen kiinnostunut Punch-käsidesin jälleenmyynnistä

  Markkinoiden parhaat käsidesit ja automaatit
  Punch -käsidesillä on Suomessa jo satojatuhansia käyttäjiä. Punch-käsidesi on hajusteeton, kuivuu nopeasti, ei tahmaa eikä kuivata käsiä, sillä se on valmistettu denaturoidusta etanolista ja glyseriinistä.
  Käsidesi on EU:n hyväksymä turvallisuustuote, jota valmistetaan Euroopassa.
  Kuluttajille tarkoitettuja tuotteita myydään erikokoisissa pumppu- ja suihkepulloissa.
  Suosittelemme automaattiannostelijoita etenkin julkisiin tiloihin, koska ne eivät vaadi pumppupullojen kaltaista kosketusta käsien desinfiontiin.
  Punch Suomi tuo esiin jälleenmyyjiä omassa markkinoinnissaan. Esittelemme jälleenmyyjiä viikottain Punch Suomi ja kumppaniemme -sosiaalisen median kanavissa.

  Punch – tuttu tuotemerkki
  Punchin valmistamat käsidesin automaattiannostelijat ovat käytössä monissa kauppakeskuksissa, hotelleissa, myymälöissä, urheilu- ja messuhalleissa, toimistoissa ja liikuntahalleissa.
  Punchin automaattiannostelija on hygieeninen ja helppohoitoinen turvatuote, joka tarjoaa suojan viruksille, bakteereille ja muille epäpuhtauksille. Punch -käsidesiä on tarjolla joko hajuttomana tai mentholin tuoksuisena jalallisesta, seinään kiinnitettävästä tai pöydälle sijoitettavasta annostelijasta.

  Aaa Logo 2021