Meistä

MEISTÄ

 

Jo satojatuhansia käyttäjiä – käsidesi on jo käsite

Keväällä 2020 alkaneet poikkeusolot muuttivat useimpien elämää monin eri tavoin. Näin kävi myös kotimaisen turvallisuusalan asiantuntijayrityksen Total Sec Oy:n tapahtumapuolelle. Kysyntä laadukkaalle käsidesille oli kasvavaa ja täyden palvelun turvallisuutta tarjoava yritys lähti etsimään siihen ratkaisua – näin syntyi Punch Suomi.

 – Punch Suomi on luotettava suomalainen kumppani. Taustalla on pitkä kokemus Suomen viranomaisten virallisena tavarantoimittajana. Olemme keskittyneet etupäässä turvallisuusvarusteisiin, ja kehittäneet omia tuotteita mm. varustevöitä, -liivejä sekä koteloita. Samoilla arvoilla lähdettiin hakemaan laadukasta yhteistyötahoa myös käsidesille, Punch kertoo. Yhteistyötahoksi löytyi läheltä virolainen alkoholin ja käsidesin valmistaja. – Totesimme, että tuotteen on pakko olla hyvä, jos samasta aineesta tehdään myös viinat. Punch-käsidesi on hajusteeton, kuivuu nopeasti, ei tahmaa eikä kuivata käsiä. Käsidesiin käytetty denaturoitu etanoli ja glyseriini ovat EU:n hyväksymiä. Punch-käsidesi on myös tehokas, sisältäen 75 % etanolia, tuotejohtaja Joni Qvintus lisää.

01 – KopioLaadukas ja hajusteeton käsidesi

Hyvä käsihygienia on paras yksittäinen keino torjua mikrobitartuntoja. Käsienpesun lisäksi käsien desinfiointia voidaan tehostaa julkisissa tiloissa suosittaa myös THL tiedotteessaan. Jos joitakin tuoksu- tai hajumuistoja näistä poikkeusoloista jää mieleen, niin useimmille ne liittyvät varmasti erilaisiin käsideseihin. Punch nousee joukosta esiin hajusteettomuudellaan. Käsidesi ei jätä käsiin tuoksua ellet niin halua – saatavilla on nimittäin hajusteettoman version lisäksi myös mentholin tuoksuinen raikas uutuus.

“Miellyttävä käyttää – ei tahmaa”

“Ei jää haisemaan käsiin”

Erittäin laadukas Punch-käsidesi sopii kenelle tai mihin tahansa, oli kohteena yritykset, toimistot, ravintolat, kauppakeskukset tai vaikkapa hotellit. Tuotevalikoimasta löytyy laaja valikoima tuotekokoja pienistä mukana kulkevista pulloista annostelijoihin tai automaatteihin. Punch-käsidesi soveltuu mihin tahansa missä halutaan tarjota asiakkaalle tai henkilökunnalle mahdollisuus turvallisuuden lisäämiseen. Tyytyväisiä Punch-käsidesin käyttäjiä on jo satojatuhansia ympäri Suomen.  – Punch-käsidesistä ei ole tullut yhtään negatiivista palautetta. Pikavoitot eivät sovi meidän ajatusmaailmaan, jos asiakas on tyytyväinen nyt, on hän sitä myös huomenna, Punch Suomelta todetaan.

Img 3810 Lowres

Aaa Logo 2021Bisnode Dnb Riskiluokka 1 Logo 2021 Transparent