Punch tuotepaketti kahdelle
Punch tuotepaketti kahdelle

Punch tuotepaketti kahdelle

Tämä täydellinen paketti takaa kahdelle henkilölle erinomaisen hygienian pitkäksi aikaa.

Paketti sisältää:

2 x Punch 50ml suihkepullon

2 x Punch 100ml suihkepullon

2x Punch 200ml pumppupullon

2 x Punch COOL MAX PRO maskin

Tällä paketilla on oma käsidesi kotona, salikassissa, käsilaukussa tai missä vain. Pienen koon ansiosta 50ml pullo kulkee vaikka farkkujen taskussa.

Kuvaus

Asiantuntijat suosittelevat kangasmaskin käyttöä. Meidän mielestämme maskien tulee olla tyylikkäitä ja mukavia, jotta niitä tulee pidettyä.

Maailmalla erittäin suositut Cool-Mask PRO kasvomaskit on valmistettu tyylikkyys ja käyttäjämukavuus mielessä. Maski voidaan pestä, höyrysilittää ja uudelleenkäyttää kymmeniä kertoja.

Kasvosuojan kolmikerroksisessa rakenteessa on yhdistetty puuvillaa ja urheilutekstiileitä, jotka siirtävät kosteutta iholta. Lopputuloksena on erittäin miellyttävä kasvomaski joka ei hiosta kasvoilla. Materiaalit ovat turvalliseksi testattuja Bremenin ympäristökeskuksella Saksassa (Bremer Umweltinstitut GmbH ).  Maskin materiaali joustaa ja asettuu täydellisesti kasvoille kuin kasvoille.

 

Punch-käsidesi on terveysviraston virallisesti hyväksymä desinfiointiaine, jolle on myönnetty biosidivalmisteen rekisteröintinumero nro 1903/20.
Punch-käsidesi sisältää ihoa hoitavaa sekä kosteuttavaa glyseriiniä.
Ainesosat: Denaturoitu etanoli 75p-% v/v| Glyseriiniä 1,5% v/v | Vesi 23,5 % v/v.

Aaa Logo 2021Bisnode Dnb Riskiluokka 1 Logo 2021 Transparent