Tuotteet

TUOTTEET

Punch-käsidesi on hajusteeton ja se sisältää ihoa hoitavaa sekä kosteuttavaa glyseriiniä.
Ainesosat: Denaturoitu etanoli 75p-% v/v| Glyseriiniä 1,5% v/v | Vesi 23,5 % v/v.

SUIHKEPULLO 50 ML

50ml suihkepullo kulkee helposti mukana ja kestää katseita. Puhdistaa tarpeesi mukaan nopeasti ja turvallisesti sekä kädet että pinnat. Uudelleentäytettävä. MENTHOL tai hajusteeton.

LUE LISÄÄ

SUIHKEPULLO 100 ML

100ml suihkepullo kulkee helposti mukana ja kestää katseita. Puhdistaa tarpeesi mukaan nopeasti ja turvallisesti sekä kädet että pinnat. Uudelleentäytettävä.
MENTHOL tai hajusteeton.

LUE LISÄÄ

PUMPPUPULLO 150 ML

150ml pumppupullo on helppokäyttöinen ja kestää katseita. Puhdistaa tarpeesi mukaan nopeasti ja turvallisesti sekä kädet että pinnat. Uudelleentäytettävä.
MENTHOL tai hajusteeton.

LUE LISÄÄ

PUMPPUPULLO 200 ML

200ml pumppupullo on helppokäyttöinen ja kestää katseita. Puhdistaa tarpeesi mukaan nopeasti ja turvallisesti sekä kädet että pinnat. Uudelleentäytettävä.
MENTHOL tai hajusteeton.

LUE LISÄÄ

PUMPPUPULLO 500 ML

500ml pumppupullo on helppokäyttöinen ja kestää katseita. Puhdistaa tarpeesi mukaan nopeasti ja turvallisesti sekä kädet että pinnat. Uudelleentäytettävä.
MENTHOL tai hajusteeton.

LUE LISÄÄ

AUTOMAATTIANNOSTELIJAT

Automaattiannostelijat sopivat etenkin julkisiin tiloihin ja suuremmille massoille. Jos et halua ihmisten koskevan pumppuun, valitset tämän. Jos haluat annostelijan kiinni seinään, valitset tämän. Annostelijat toimivat verkkovirran lisäksi myös paristoilla. Kun asetat annostelijan jalkaan, tuote istuu ravintoloihin, luokkiin, kokoustiloihin ja käytännössä mille tahansa tasaiselle alustalle. Seinäkiinnitysmahdollisuus. Uudelleentäytettävä.

 

AUTOMAATTI JALALLA

Kun asetat annostelijan jalkaan, tuote istuu ravintoloihin, luokkiin, kokoustiloihin ja käytännössä mille tahansa tasaiselle alustalle.

 

KANISTERI 5000 ML

Kunnon kanisterista täytät käyttöpullot, annostelijat, tai käytät pumpun kanssa sellaisenaan. Riittää useampiinkin käsiin ja pintoihin.

LUE LISÄÄ

Aaa Logo 2021Bisnode Dnb Riskiluokka 1 Logo 2021 Transparent